Fodbold i GfG Voel

I GfG Voel er der ca. 200 aktive medlemmer, og vores pige- og drengehold spænder lige fra U5 til Oldboys. Ud over den normale holdtræning tilbyder vi også fællestræning på tværs af hold og årgange hver lørdag i sæsonen.


Holdtræning

Den normale træning ligger for de fleste holds vedkommende i hverdagene. Oplysninger om træningstider, kontaktoplysninger til trænere mm. findes under hvert enkelt hold.

For de yngste årgange foregår træning altid i Voel. Fra og med U10 har GfG Voel indgået et klubsamarbejde med Sorring Toustrup Idrætsforening (STIF) for at sikre mulighederne for at være nok spillere og trænere til at stille hold både til træning og kamp. Det betyder også at træning og kampe foregårbåde i Voel og i Sorring. Du kan læse mere om klubsamarbejdet her.

Lørdagstræning

Lørdagstræning er opstået for at give fodboldspillerne sjove oplevelser, læring og venskaber på tværs af hold og aldersgrupper.

Alle fodboldspillere på børne- og ungdomsholdene er derfor velkomne til at møde op på GfG Voels fodboldbaner hver lørdag i sæsonen fra 9.00 til 10.15. Lørdagstræningen er primært stationstræning, hvor der fokuseres på teknik. Hold, øvelser og niveau sættes fra gang til gang under hensyntagen til de fremmødte spillere. På den mådes sikrer vi, at alle spillere får udbytte af træningen og kommer hjem med en god oplevelse.

Det er meningen, at alle hold, som deltager i lørdagstræning, stiller med mindst én træner. Dermed sikrer vi, at der er trænere nok, og at alle fremmødte kender mindst én voksen. Har du spørgsmål til lørdagstræning, er du velkommen til at kontakte Søren Padkær Refsgaard via mail s.p.refsgaard@gmail.com.